مشاوره حقوقی رایگان - طراحی سایت

باسلام
بنده برای انجام طراحی یک سایت قراردادی تنظیم کرده ایم
سه مرحله پرداخت در قرارداد تنظیم شده است
یک مرحله مربوط به قسط اول و پیش پرداخت انجام که از طرف بنده پرداخت شده است
قسط دوم مربوط به تحویل سایت
قسط سوم مربوط به رفع باگ و پشتیبانی میباشد
اکنون طراح، سایت را به صورت ناقص (بدون تکمیل تمامی موارد درخواستی) انجام داده است و تقاضای قسط دوم و جریمه تاخیر میکند
بنده میتوانم اقدام کنم؟
از کجا باید شروع کرد؟
باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اطهار نامه ایی تنظیم و در آن موارد ایرادات را عنوان کنید و قید نمایید که سریعا برای رفع ایرادات مراجعه نمایدو برایش ارسال کنید
و در صورت عدم مراجعه بابت اهمال و کوتاهی بابت بروز خسارت علیه وی دادخواست تنظیم کنید