مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص پیمانکاری مجازی و طراحی سایت

سلام و خسته نباشید

بنده طراح وب و گرافیک هستم، و ازین راه بعنوان شخص حقیقی ارتزاق میکنم
فردی اخیرا به من سفارش طراحی سایت داده و من برایش انجام دادم و فرستادم
حال معتقد است که من سر او کلاه گذاشته ام و رفتارش کاملا مغرضانه است و تهدید به حق شکایت میکند تا تماااام هزینه پروژه که 3 میلیون است را برایش برگشت بزنم
لازم به ذکر است که این مبلغ رو بصورت قسطی طی 1ماه و نیم حدودا به حساب حقیر واریز کرده
و با توجه به اینکه زحمت و صرف علم و تخصص قابل پس گرفتن نیست ممکن نیست بتونم پولو کامل بهش پس بدم و در حق بنده اجهاف میشود حال سوال اینجاست :

1. آیا میتواند تحت عنوان اتهام کلاهبرداری شکایت کند با توجه به اینکه این مبلغ رو طی مدت زمانی برای بنده واریز کرده ؟
2. آیا میتوانم این پرونده رو در صورت شکایت کیفری تبدیل به حقوقی کنم؟
3. چه توصیه ای به حقیر دارید در کل؟

سپاس

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درودبرشما
به نظرپرونده شما دارای وصف کیفری نمی باشد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد