مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام و خداقوت به شما. اجرتون با خدا.
من میخام از همسرم بخاطر سورفتاری که با من و دختر یکساله م داره جداشم. انتظار نفقه یا چیز دیگه ای هم ندارم. فقط میخام دخترم با من باشه. اگه من درخواست طلاق توافقی بدم و همسرم رد کنه و بگه طلاق نمیده چی میشه؟
ایا امکانش هست که سورفتارش رو بتونم ثابت کنم؟ چون دست بزن نداره ولی همه جوره از نظر روحی آزار میده. بددهن و فحاش و شکاکه. و از تحقیر چیزی کم نمیزاره. قبل از ازدواجمون هم چندین پرونده کیفری و حقوقی داره و یه بار هم شلاق خورده.
خونواده خودش هم میدونن ولی نمیدونم شهادت بدن یا نه. ضمنا ما ساکن کلان شهرا نیستیم.
لطفا راهی پیش روم بزارین. ممنونم...

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

چند راه دارید
یا از طریق مطالبه مهریه بهش فشار بیارید و با بذل حق و حقوق خود جدا بشید
یا دادخواست طلاق به لحاط عسر و حرج بدید