مشاوره حقوقی رایگان - کسر حقوق مستمری بازنشسته ضامن مهریه

با سلام پدرم ضامن زندانی مهریه بازنشسته شده است و آن فرد زندانی به زندان برنگشته قابل ذکر است که غیر از پدرم نفر دومی هم ضامن آزادی ایشان شده است چند روز قبل به پدرم از طرف تامین اجتماعی اعلام شد که زن ان زندانی امده است و خواستار کسر حقوق پدرم شده است می خواستم بدانم ایا امکان این کار وجود دارد و اگر وجود دارد تا چه مقداری قابل کسر است؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

تا پزداخت کل م6ریع

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی .تا پایان مهریه یا پرداخت آن توسط شخصی که ضامن شده است.یاالله