مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از ارث ضامن مهریه

با سلام و احترام ، عروس اینجانب خانم ک ک ( تاریخ عقد 1384 ) پس از 16 سال زندگی مشترک با پسرم ، پس از فوت مرحوم همسرم ( در سال 1400 )با این ادعا که مرحوم هنگام عقد ضمانت نموده است که در صورت عدم پرداخت مهریه از جانب زوج خود آن را پرداخت نماید . دفترخانه ازدواج با هماهنگی زوج نسبت به صورت اجراییه و توقیف ملک محل سکونت اینجانب که حاصل تلاش شصت سال زندگی مشترکمان است نموده است . و ادعایی در زمان حیات مرحوم مطرح نشده است ، ضمن اینکه با توجه به بیسواد بودن همسرم ، طبق ضوابط و مقررات و ماده 67 اداره ثبت میبایست از ایشان برای قبول ضمانت اثر انگشت و دونفر معتمد سواد دار اخذ میکردن ، در سند نکاحیه امضاء هست ولی ایشان تمام اسناد رسمی و حسابهای بانکی با مهر و اثر انگشت میباشد .تمام مستندات رسمی از ابتدای ازدواجمان که از سال 43 تا الان موجود است بنده صاحب 6 پسر و 2 دختر هستم
حالا این خونه جزء مستثنیات دین محسوب نمیشود ؟ و چگونه میتوان رفع توقیف کرد .
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مطالبه مهریه از ارث ضامن مهریه توقیف ملک ضامن مهریه توقیف ملک بابت مهریه ملک مستثنیات دین ضامن مهریه مهریه