مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب توقیف شده

سلام. من حدود 20 روز هست که حساب بانکی شوهرم رو به خاطر مهریه توقیف کردم و تمامی مدارک رو به اداره اسناد دادم ولی دیروز فهمیدم ایشون از یکی از حساب ها که توقیف هست، استفاده میکند. آیا امکان این هست وقتی من رفع توقیف نکردم، ایشون از حساب برداشت کنند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حساب بانکی ، توسط مراجع قانونی توقیف شده باشد استفاده و برداشت از حساب مطلقا امکان ندارد مگر. ...

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.موضوع را سریعا به اجرای ثبت اعلام کنید وپس از آن مراتب را از طریق اجرای ثبت پیگیری کنید.