مشاوره حقوقی رایگان - تجارت

سلام عضو هیئت مدیره شرکت سهامی خاص هستم یکی از سهامداران که قبلا مدیر عامل بوده و از هیئت مدیره خارج شده و فقط سهامدار است تقاضای انتقال سهام خود را به برادرش نموده و چون شرکت بدهکار است و ایشان از بقیه اعضا هئیت مدیره در دادگاه های مختلف شکایت کرده ما موافقت نکردیم حالا ایشان اعلام کرده میخواد جلوی فعالیت شرکت را بگیرد ؛ لطفا راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

با سلام
انسداد فعالیت شرکت تجاری وفق مواد 199 تا 201 قانون تجارت امکان پذیر است و ذینفعی می تواند تقاضای انحلال شرکت سهامی را بنماید که ادعایش مشمول موارد موحود در ماده 201 و یا اثبات توقف و ورشکستگی شرکت باشد

پرسشگر :

آقای عبداله زاده سلام ما میتوانیم بعلت تفریط از مدیر عامل شکایت و یا در صورتجلسه با اعضا جدید درخواست توقیف سهام ایشان را نمایم در خضوص اینکه ازایشان سلب مسئولیت نشود ارائه طریق بفرمائید

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام چون بحث مواد قانون تجارت میباشد و در اینجا نمیشود تمام مواد مربوطه تشریح شود به وکیل مراجعه تا در این خصوص راهنمایی شوید

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

در صورت تخلف مدیران ، هر یک از صاحبان سهام حق طرح دعوی دارند و اکر از موارد کیفری قانون تحارت یا مشمول خیانت در امانت باشد می توان طرح شکایت کیفری کرد

یک وکیل

سلام " چنانچه شرکت در حال تصفیه باشد وفق ماده 213 ق. ت ، انتقال دارائی شرکت در حال تصفیه کلا یا بعضا به مدیر یا مدیران تصفیه و یا به اقارب آنها از طبقه اول و دوم تا درجه چهارم ممنوع است . هر نقل و انتقال که بر خلاف مفاد این ماده انجام گیرد باطل خواهد بود . همچنین رعایت مواد 223 الی 229 ق.ت الزامیست . و گرنه انتقال سهام وفق ماده 39 و 40 ق.ت ، با رعایت شرایط مقرر در آن مجاز خواهد بود .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در صورت جمع بودن شرایط قانونی میتوانند مانع فعالیت شرکت شوند و شکایت شما به عنوان تفریط هم نیاز به اثبات داره که ایا از لحاظ دادگاه محقق هست یا خیر

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

امکان توقف فعالیت شرکت در فرض سوال هست

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ایشان نمی تواند این کار را انجام دهد تا زمانی که تمام بدهی شرکت پاس و هیات مدیره و سایر سهامداران این اذن را بدهند
با عنایت به تخصصی بودن موضوع نیاز به بررسی و بحص بیشتر است
در هر حال برای مشاوره بیشتر می توانید با وکلای دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید.
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است)