مشاوره حقوقی رایگان - ملک استیجاری را تحویل دادم

مادرم سال 82 بعنوان مهد کودک ملکی را اجاره کردیم. سال 92 مادرم فوت و بنده مجدد قرارداد بسته شد
دو ماه پیش قرارداد تمام شد و بلافاصله با مدرسه قرارداد بستند و ملک را ندیده کلید جابه جا شد بعد به دلیل نوسازی نذاشتن مدرسه دایر شه و قراردادشان فسخ الان موجر بمن میگوید ساختمان عینه بیست سال پیش
رنگ کردم میوید نخودی یا سفید و ...
چه کنم ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رنگ کردن مورد اجاره تکلیف مستاجر نیست.
امین احمدی وکیل دادگستری شهرستان اهواز

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تامین دلیل نمایید.شما ملک تحویل دادید و مسئولیتی ندارید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، رابطه قراردادی شما با موجر پایان یافته و تکلیفی ندارید.

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . در خصوص اجاره شما مخیرید که قرارداد را تمدید کنید یا خیر .

امید سلیمانیان

امید سلیمانیان :

اگر در استفاده از مورد اجاره عرف رعایت شد مسئول نیستید ولی اگر در متن اجاره شرط،شد در پایان مستاجر باید مثل اول تحویل دهد بهر حال باید شرط رعایت شود