مشاوره حقوقی رایگان - شکایت‌ از فرد کلاهبردار

با سلام و خسته نباشید. پدر من 31 سال پیش قرار بود با شوهرخاله ی مادرم زمینی رو بخرن و بسازن پول زمین رو پدر من پرداخت کرده و زمین قولنامه ای بوده. شوهرخاله ی مادر هم کمی ابزار و وسایل ساخت ریخته جلوی زمین که مثلا ساخت و ساز کنن قرار بوده که با هم‌ شریکی زمین رو بسازن و واحدها رو بین‌ هم‌ تقسیم کنن اما پدر من بخاطره مشغله کاری و اعتماد به این فرد بعدا که سرزمینش رفته متوجه شده که زمین رو شوهر خاله فروخته و سره پدرم‌ کلاه گذاشته خلاصه پدرم بدون هیچ مدرکی اما با داشتن شاهد جلو رفته تا حقشو بگیره اما نه به صورت قانونی بدلیل اینکه شوهرخاله ی مادرم بوده بسیار مراعات کردند ولی اون فرد فرار میکرده و سرباز میزده. در حال حاضر که 31 سال از این ماجرا میگذره. شوهرخاله در بستر بیماری هست و مال و اموال داره و دکترها قطع امید کردند. و چون بحث ارث و میراث جلو هست خاله ی مادرم برای اینکه سه دونگ از خانه ای که به اسمه شوهرش هست هم به نام‌خودش کنه الان اومده و گفته به پسرام‌ بگید که پدرشون بدهکار هست و من خونه رو بفروشم و پول شما رو بهتون برگردونم تا شوهرم رو حلال کنید. اما ما متوجه شدیم‌ که ما رو سرکار گذاشته و با خیال اینکه ما هیچ مدرک و سندی دستمون ندادیم‌ جز چند نفر که از ماجرا اگاه هستند. یک بهانه قرار داده تا از سمت ما به هدفش برسه .. الان پدر من اصلا نمیدونه جای دقیق زمین رو. چونکه اونزمان نساخته بودن اما الان‌ اباد و ساخته شده و اینها هم خسته شدن و بیخیال شدن .. ایا راهی هست برای اینکه این حق و کلاهبرداری رو ازینا بگیریم. ما فقط شاهد ماجرا رو داریم ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما با مشاوره با یک وکیل حتما شکایت نمایید و می توانید با شاهد و فیش پول واریزی به حساب خریدار و سایر دلایل و مدارک ادعای خود را ثابت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بدون مدرک و فقط شاهد اثبات کلاهبرداری مشکل است.