مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرسش قبلی در رابطه با خرابی سقف پارکینگ

باسلام پیرو پرسش قبلی اینجانب به استحضار میرسانم که حدود یکسال هست که یک واحد از ساختمانی 15 واحدی خریدم. از زمانی که واحدمو تحویل گرفتم متوجه شدم از واحد مسکونی بالای سر پارکینگ من بعلت نشت آب و بنایی که مالک همان واحد در حیاط خلوتشون انجام دادن و به گفته ی خود ایشان تیر آهن یا نیمچه ستونیو برداشتن سقف پارکینگ من آسیب شدید دیده و علاوه بر زشتی که بوجود آورده احتمال ریختن گچ و خاک بر سر اتومبیل من را در پی دارد ولی ایشان زیر بار تعمیر سقف پارکینگ نمیرن و میگن چون از حیاط خلوت من آب نشت کرده و حیاط خلوت مشاع محسوب میشه تعمیر پارکینگ بعهده ی 15 واحد هست درصورتی که حیاط خلوت داخل واحد ایشون قرار گرفته و هیچ کس از اهالی نمیتونن ازش استفاده کنن فقط نور وارد خوابهای واحدها میشود. میخواستم راهنمایی کنید تا این آقا رو از چه طریق میشه متقاعد کرد که خسارت واردو جبران کنن. سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

هزینه بر عهده تمام مالکان است چون جز مشاعات محسوب میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
طبق قانون تملک آپارتمانها هزینه مشاعات ساختمان بر عهده همه مالکین هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هزینه تعمیر بر عهده تمام مالکان است چون جز مشاعات است