مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات مشاعات

سلام
سقف پارکینگ از سرویس‌های بهداشتی طبقه اول که واحد 1 و 2 می‌باشد نم داده. اکنون سقف نیاز به رنگ کاری دارد که قرار بود بعد از اصلاح رفع نشتی سرویس‌های این دو واحد انجام شود.
نظر واحد 1 : واحد من بعد از اصلاح سطحی که چند ماه قبل انجام شده دیگر نشتی ندارد و هر زمان که مجدد نشتی کرد اصلاح می‌کنم .
نظر واحد 2 : ایجاد رطوبت از سمت واحد 1 هم می‌باشد، و هر زمان واحد 1 تعمیرات انجام داد من هم تعمیرات می‌کنم .
حالا سوال این جاست: مدیریت ساختمان اگر تعمیرات سقف پارکینگ را انجام بدهد و بعد از مدتی مجدد از این دو واحد نشتی به سقف ایجاد شود چاره چیست؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

صورتجلسه ای تنظیم وواحد یک ودو اعلام کنند که واحدهای خورو درست کردند ودیگر نشتی نیست لذا اگر پس از نقاشی پارکینگ مجددا ازهمانجا نشتی کرد کلیه هزینه ها به عهده واحد 1 و2 هست وامضا کنند