مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین خدمت

سلام. من سال 77 در صفر مرزی با فرمانده ام با ماشین نیروی انتظامی که بنده راننده بودم. در جاده منحرف و ماشین چپ شد. بنده دوتا از انگشتهای پام دو مهره از کمرم و سرم ضربه دید بخدا یکشب از دردکمر راحت نخوابیدم پلیس امد کروکی کشید صورتجلسه شد و ما رفتیم ناحیه انتظامی مشهد چون ماشین حفاظت اطلاعات بود من از جیب خودم ماشین درست کردم صافکاری و نقاشی شد حتی افت ماشین ازم گرفتن. حالا بعد سالها ایا میتونم برای جانبازی اقدام کنم. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتوانید اگر مورد قبول قرار نگرفت از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید