مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهام شرکت با مسئولیت محدود

با سلام. بنده قصد خرید 50 درصد سهام یک شرکت با مسئولیت محدود را دارم. یکی از شرکاء دارنده 2 درصد سهام فوت شده. برای انتقال سهام و عضویت در هیئت مدیره شرکت چه استعلاماتی نیاز دارم بدونم؟ و تکلیف سهام شریک متوفی چطور مشخص میشه؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام 1 - برای خرید سهام شرکت مسئولیت محدود اخذ رضایت کلیه سهامداران ضروری است ومی بایست قبل از هرگونه پرداختی بابت خرید سهام رضایت سهامداران را به وجه ملزمی که قابل انکارنباشد اخذ وقبل از ان می توانید از ادراه دارائی محل استعلام میزان وسهامداران را از طریق احدی از دفاتر اسناد رسمی که قصد انتقال سهام را دران دفتر دارید درخواست نمائید 2 - ورثه قائم مقام موتوفی می باشند ومی توانند هرتصرف قانونی که لازم باشد در سهام متعلق به مورث اعمال نمایند موفق باشید .