مشاوره حقوقی رایگان - فروش شرکت مسئولیت محدود

سلام
من 4 ماه پیش یه شرکت مسئولیت محدود رو به دو نفر فروختم ولی خریدار نمیاد کارای انتقال سهام رو انجام بده .البته یه قرارداد فروش هم نوشتیم و همه اعضاء ( قدیم و جدید) امضاء و اثر انگشت زدیم که از تاریخ فروش ( همان 4 ماه پیش) همه مسئولیتها به عهده خریداره .
تو این مدت اگه کار خلافی صورت بگیره متوجه اعضاء قدیم هم میشه ؟؟؟؟؟
و برای حل مشکل چه باید کرد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هر عضوی چه بماند چه بعدا خارج شود در زمان مسئولیت هر برگه هی امضا کند مسئولیت دارد