مشاوره حقوقی رایگان - روابط نامشروع

باسلام و تشکر از بابت پاسخگویی وکلای عزیز سوال بنده راجب این مطلبه که شخصی که دفتری دارد ایا میتواند هنگام مراجعه نامحرمی درب آن را ببندد و با آن خانم چند ساعت خلوت کند و اینکه آیا اصولن تماس با پلیس 110 و گزارش چنین قضایایی برا تماس گیرنده مسئولیت بوجود میاورد یعنی 110 میتواند درصورت شکایت طرف اطلاعات گزارش دهنده را افشا کند ؟ ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
بستگی به نوع دفتر کار دارد. مثلا آموزشگاه ها باید دربشون باز باشه

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، صرف بستن درب و خلوت کردن دلیلی برای اعلام جرم نیست