مشاوره حقوقی رایگان - گزارش رابطه نامشروع همسایه

سلام، یکی از همسایه های ما که خانوم متاهل ولی در شرف طلاق هست با آقای متاهلی که همه تو محل میشناسنش رابطه نامشروع دارند و همش این آقا به منزل این خانوم رفت و آمد های زیادی دارد. من میتونم وقتی این آقا تو خونه خانوم هست به پلیس این موضوع رو گزارش بدم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با 110 تماس بگیرید و گزارش دهید ممکن است مامور بفرستند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله می‌توانید
اما شما در اینجا ذینفع نیستید اگر خلاف آن ثابت شود افترایی صورت بگیرد شخص از شما می‌تواند شکایت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است چنین نکنید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با عنایت به ممنوعیت تحقیق در امور منافی عفت چنین بنظر میرسد این مورد مشمول ماده 102 گردد
ماده102 -انجام هرگونه تعقیب و تحقیق درجرائم منافی عفت ممنوع است و پرسش از هیچ فردی در این خصوص مجاز نیست، مگر درمواردی که جرم در
مرئی و منظرعام واقع شده و یا دارای شاکی یا به عنف یا سازمان یافته باشد که در این صورت، تعقیب و تحقیق فقط در محدوده شکایت و یا اوضاع و
احوال مشهود توسط مقام قضایی انجام می شود.