مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

مرد 47 ساله هستم همسرم بدون اطلاع منزل را ترک کرده یک ماه است و اتهام ضرب و جرح کرده به دروغ فرزندمان شاهد است که درگیری صورت نگرفته ولی از پزشک قانونی نامه گرفته خراشیدگی سطحی و شورای حل اختلاف نوشته عدم صلاحیت من تمکین زده ام و موعدش نرسیده و در مورد درخواست اول طلاق هم در دادگاه حاضر نشده و هیچ گونه مدارکی وجود ندارد که من مقصر باشم و خیانت هم کرده که شاهد دارم و ثابت شدنی است و من کار اشتباهی که کردم پیامهای مبنی بر حرف بد و فوش ارسال کرده ام چون مقصر نبودم و به دروغ این کارها را کرده بابت پیامهایم باید چه کاری کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون تهدید و فحاشی دیگران و ضرب و جرح ، جرم است و مجازات دارد و امکان دارد شما به حبس محکوم بشوید
و اگر شما به حبس محکوم بشوید زوجه می تواند با شرایطی ، دلیل برای دادخواست طلاق به دست بیاورد البته با داشتن شرایطی خاص امکان دارد که قاضی حکم طلاق را صادر نماید البته شما هم می توانید دلت دل خود را به دا گاه ارائه بدهید و از خود دفاع نمایید
برای مشاوره تماس بگبرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید در خصوص تمام این موارد تماس بگیرید زیرا در این جا نمی گنجد.

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
بهرحال شما دانسته پیام ها را ارسال کردید وایشان میتواند با گرفتن پرینت اقدام به شکایت کند