مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام، از انجایی که پدر اینجانب بالای 85 سال است و مشاهیر استانداردی ندارد، خواهر بزرگ بنده با وعده مراقبت از ایشان پدرم را به منزل برده و با گرفتن یک وکالت بلاعزل از ایشان 2800 متر زمین با ارزش را از مالکیت ایشان خارج کرده وه نام خود سند زده است، حال هم پدر بنده متعجب شده، چون به علم امضا سهام عدالت به محضرخانه برده شده بود ، هم فرزندانش ، به نظر شما چه باید کرد ؟

پاسخ ها :

كورش  مكرم شهركي

كورش مكرم شهركي :

سلام این وکالت بلاعزل که از پدرتان گرفته و سندی که زده بنام خودش خواهرتان قابل ابطال هست دادخواست ابطال سند رسمی بدهید دادگاه پیگیری کنید نتیجه دارد

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

شکایت کنید اگه فوت کنه کارش تمومه...09135340630 واتساپ پیام

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
باتوجه به اصل صحت قراردادها کاری نمیتوان کرد
مگر بدلایل خیلی قوی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورتیکه محجور باشند و حکم حجرشون صادر شده باشد معاملات از تاریخ موصوف باطل می باشد

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر ایشان مختل المشاعر است حکم حجر ایشان را بگیرید . بعد از حجر معاملات ایشان باطل است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
این وکالت نامه قابل ابطال است البته با شرایطی خاص
برای مشاوره تماس بگیرید

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات جهت اقدام برای ابطال سند به یک وکیل مراجعه کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرثابت کنید ایشان محجوراست میتوانید آن راباطل کنید