مشاوره حقوقی رایگان - حواله پرسنلی ایرانخودرو میشود وکالتی فروخت؟؟

سلام وقت بخیر
بنده مهر 99 مهریه خود را از طریق اجراییات ثبت به اجرا گذاشتم همسرم ماشینی که در ایرانخودرو ثبت نام کرده بودن آذر 99 تحویل گرفتن و بهمن 99 فروختن ( در این مدت من با ایشون اشتی کردم و پرونده را پیگیری نکردم )
برج خرداد امسال شکواییه معامله به قصد فرار از دین تنظیم کردم و در دادگاه کیفری ایشون مبایعه نامه اوردن که در تاریخ تیر 99 حواله ماشین را به نام کس دیگه ای زدن و قرار منع تعقیب ایشان صادر شد . با حقه ای که همسر بنده زدن حتی در جلسه اعسار هم نمیتونم ثابت کنم ایشون 200 میلیون تومن پول دستشون اومده چون حکم قطعی بنده برای مرداد امسال هست و تاریخ اون مبایعه نامه تیر 99
ممنون میشم اگر کسی از وکلای اینجا میدونه‌ من باید چیکار کنم تا به حقم برسم

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

این موضوع که بیان کردید هیچ ربطی به اعسار نداره
و قطعا در پرونده اعسار مبلغی که دریافت کردند بابت فروش لحاظ و مورد نظر قاضی محترم خواهد گرفت

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

فرار از دین نیست ولی پولی که گرفته در اعسارش بنفع شما موثره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید اقدام کنید برای مطاابه ان پول

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر دراستعلام گردش حساب باشد می توانید دریافت کنید در جلسه اعسار به فروش خودرو و ارائه مبایعنامه اشاره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتی در صورت پذیرش اعسار محکوم علیه توسط قاضی ، مبلغی قطعی به عنوان پیش پرداخت و مابقی به صورت اقساط تعیین خواهد شد که در صورتی که محکوم علیه سه مرتبه اقساط را نپردازد شما می توانید درخواست جلب محکوم علیه را بدهید و سپس ...
برای مشاوره تماس بگیرید