مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام مهریه من حدود 100 سکه هست و در لرستان ساکنم چطور مهریه ام رو به اجرا بگذارم که همسرم متوجه نشه و برای توقیف فیزیکی و سیستمی خودرو 206 همسرم چکار کنم که اون متوجه نشه و خودرو رو از توقیف دربیاره و سوال دیگه اینکه هزینه به اجرا گذاشتن مهریه مثلا صد سکه چقدره ( نیم عشر ) یعنی چقدر ؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. ابلاغیه برای ایشان صادر می گردد. بایستی با در دست داشتن سند ازدواج ابتدا به دفتر خانه ی ازدواج مراجعه نمایید و درخواست اجراییه کنید و سپس به اداره ثبت اسناد مراجعه نمایید. ایشان بدون رضایت شما نمی توانند رفع توقیف کنند مگر تحت شرایطی. برای کسب اطلاع بیشتر می توانید با اینجانب تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به ایشان ابلاغ می گردد . نیم عشر پنج درصد محکوم به

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است قبل از اقدام حتما با یک وکیل مشورت نمایید و ..

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرایشان دارای سامانه ثنا است متوجه می‌شود البته این امر خللی درکارشماایجادنمیکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
در هرصورت پیامک برای ایشون ارسال میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خودرو 206 بعد از توقیف ، اگر وسیله امرار معاش نباشد رفع توقیف امکان ندارد و ..

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نیم عشر معادل یک بیستم قیمت سکه ها به نرخ روز است ...