مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک به نام همسر

سلام . مشکلات عدیده ای بعد ازدواج برای من به وجود امده خواهش میکنم راهنمایی کنین و بقیه جوونا درس بگیرن.
دوتا دستگاه هر کدوم به ارزش 500 میلیون برای کار همسرم خریدم ولی داخل قرارداد اسم همسرم هست ولی میتونم ثابت کنم پولشو دادم .
همچنین سه دانگ خونه رو قبل عقد به نامش کردم . آیا میتونم پس بگیرم؟ چون مهرشو گذاشته اجرا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. هبه با وجود عین موهوبه قابل رجوع است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر مهریه هم قابل دریافت است مگر نوشته و یا شاهدی بیاورید بابت مهریه داده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر انتقال خانه در قالب عقد هبه بوده باشد با شرایطی خاص امکان رجوع وجود خواهد داشت
از بابت دستگاه ، دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر هبه کرده‌اید می‌توانید درخواست رجوع از هبه را مطرح نمایید که آن هم تحت شرایطی امکان‌پذیر است از جمله آنکه هبه غیر معوض باشد یا اگر مال هبه شده دچار تغییراتی شده باشد و عین مال موجود نباشد واهب نمی‌تواند برای دریافت آن رجوع کند. البته رویه قضات نیست متفاوت است و بعضاً ممکن است ادادگاه از شما هبه نامه رابخواهد در غیر این صورت دادخواست استرداد ثمن معامله را مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص ملک قبل از عید می‌توان درخواست رجوع از هبه داد اما در هر صورت می‌توان مبالغ آن را مورد مطالبه قرار داد گاهی یک ملکی همچنان قیمت بالایی داردمی‌توان مطالبه نمود گاهی به این صورت نمی‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مورد ملک می‌توانید از هبه خود رجوع کنید. در مورد دستگاه‌های خریداری شده نیز می‌توانید به ظرفیت همسر خود، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. لازم به ذکر است در باب مهریه تمام اموالی که به نام شما باشد توقیف خواهد شد‌.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

پول دستگاه ها قابل مطالبه ست.
اگه ابتدا بنام شما و درقالب عقدهبه بنام دیگری شده تحت شرایطی قابل رجوع و استرداده

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

ملکی که بنام زدید و سند انتقال شده دیگه غیر قابل برگشت هست و منظور شما از دستگاه مشخص نیست که جواب دریافت کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله لطفا برای راهنمایی بیشتر باشماره 09122348603 تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بستگی به مفاد قرارداد دارد.درمورد اول صرفا ثمن پرداختی قابل استرداد است.مورد دوم درصورتی که بتوانید هبه را اثبات کنید قابل رجوع میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله اگر ثابت شود هبه بوده قابل استرداد است

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.بستگی داردتحت چه عنوانی به نام وی سندمنتقل کرده اید.اگرهبه بوده قابل رجوع است واگرصلح یابیع بوده خیرقابل رجوع وبازپس گرفتن نیست.مگراینکه ثابت شودصوری بوده است.اگربیع بوده وثمن رانگرفته ایدمیتوانیددادخواست مطالبه ی ثمن مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که هبه کرده‌اید و دلیلی برای اثبات بیاورید می‌توانید از هبه خود رجوع نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست رجوع از هبه یکی برای خانه و یکی برای دستگاهها

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید . در خصو ملک هم در صورتی که واگذاریتون میتونید تقاضای مطالبه ثمن رو بکنید .با اعلام اطلاعات بیشتر بهتر میتونم راهنماییتون کنم

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست رجوع از هبه کنید و مبلغ دستگاهها را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر انتقال خانه در قالب عقد هبه بوده باشد با شرایطی خاص امکان رجوع وجود خواهد داشت در مورد خرید دستگاهها هم شما میتوانید مطالبه وجه بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر فاکتور به نام شماست و پرینت واریز می توانید دادخواست استرداد کالا دهید.والا می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید.در مورد دوم،تحت شرایطی می توانید دادخواست رجوع از هبه دهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی تحت شرایطی میتوانید باید مستندات شما بررسی شود