مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

باسلام
چگونه میتوانم یک زمین کشاورزی هیئتی یا دارای سند ثبتی رو تغییر کاربری کنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برابر قانون حفظ اراضی زراعی وباغات تغییر کاربری اصولا ممنوع است وتنها به صورت موردی حصار ویا دیوار کشی ویا احداث تاسیسات مرتبط با نوع کاربری وگاهی احداث بنا در اراضی با متر اژ های مند رج در قانون مرتبط از سوی مرجع ذی ربط امور اراضی وزارت جهاد کشاورزی صادر می گردد , اما در صورتی که اراضی مد نظر داخل در محدوده روستائی ویا شهری ویا حتی در طرح هادی مد نظر قرار گیرد امکان تغییر کاربری حاصل می گردد.