مشاوره حقوقی رایگان - تخریب شیشه ی جلوی موتور سیکلت

باسلام واحترام
بنده پرونده ی دارم درمورد تخریب شیشه ی جلوی چراغ موتورسیکلت.
از این قرار که یک نفر مزاحم خواهر بنده شده و چون ما پدرشان را میشناسیم با دو برادر خود به خانه ی پدری آن شخص مزاحم رفتیم. وپدرشان بهما گفت فردا من پیش پدرتان میام و انشالله تعهد می دم دیگر پسرم تکرار نکند. فردای انروز پدرشان زیرقول و حرفش می زند. و بعد از تماس تلفنی گفتن من نمیام. آن شخص مزاحم، خانه ی پدرخانمش پیش ماست و به نگام امدن طرف خانه ی عمویش به من و برادرم که پیش در ایستاده بودیم حرف میپراند چون پدرش نمیات به من برادر گفت مردک برو کنار، با اینکه جلویش نبودیم من هم انموقع از این عصبانی بودم و پدرشان باز هم با این تماسش بیشتر عصبیم کرده، موتور سیکلت ان شخص مزاحم بیرون بود و بنده شیشه ی موتورش شکستم الان هم دادگاه کیفری حکم تخریب اموال صادر کرده، چکار کنم که از خود دفاع کنم البته ناگفته نماند که خواهرم از ان شخص شکایت کرده بعنوان مزاحم اما امروز منکر مزاحمت شد با اینکه شاهد داریم. لطفا راهنماییم فرمایید

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

کار شما خلاف بوده و تخریب رو انجام دادید و با توجه به اینکه کار شما دفاع شخصی نبوده دفاعی ندارید