مشاوره حقوقی رایگان - فرستادن لایحه به دیوان عدالت

باسلام به همه ی وکلای عزیز...
ببخشید هزینه فرستادن لایحه به دیوان عدالت چقدر میشه؟؟بنده ساکن شهرستانم..

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام هرچند منظورشما از دیوان دیوان عدالت اداری ویا دیوان عالی کشور مشخص نشده است . قبلا ارسال مکاتبات به دیوان عدالت اداری از طریق پست انجام می گرفت با ایجاد دفاتر خدمات الکترونیکی قضائی اغلب مکاتبات به مراجع قضائی وبعضا شبه قضائی از طریق دفاتر انجام می گیرد ودر حال حاضر اغلب شهرستان های دفاتر موصوف ایجاد گردیده است لذا با مراجعه به دفاتر ازاین طریق ارشاد خواهید شد . موفق باشید

پرسشگر :

خیلی ممنونم از پاسخگویتون...منظورم دیوان عدالت اداری...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه دعاوی غیر مالی ست و بر اساس تعرفه اخذ می شود...