مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

باسلام و احترام خدمت وکلای گرامی
بنده و همسرم هنوز از هم جدا نشدیم ولی باهم زندگی نمیکنیم اما ایشون بنا به توافقی که کردن با بنده حضانت فرزندم رو در دادگاه با نفقه ی از قرار ماهیانه 300 هزارتومن به من دادند
الان که میخوایم اقدام به جدایی کنیم میگه حضانتو ازت میگیرم آیا همچین امکانی وجود داره برای ایشون یا خیر باتوجه به داشتن دو پرونده ی کیفری و محکومیتشان به حبس و شلاق و پرداخت دیه که بنده رو مورد ضرب و جرح عمدی قرار دادند و همچنین تحت درمان هست و داروهای اعصاب روان مصرف میکند.
باتشکر از حوصله ی شما

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام حضانت طفل حق وتکلیف والدین است وهریک از والدینی که مصلحت طفل درآن باشد حضانت را می پذیرند وبا همین شرط برابر قانون اطفال اعم از پسر یا دختر تا 7 سالگی در حظانت مادر وبعد از ان با پدر ودختران بعد از بلوغ شرعی یعنی 9 سال وپسران 15 سال خود اختیار انتخاب پدر یا مادر را خواهند داشت موفق باشید .

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اعلام نکردین فرزندتان دختر هست یا پسر ، و چند سال دارد