مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه شارژ ساختمان

با عرض سلام و ادب
مدیر ساختمان هستم که نگهبان و آسانسور ندارد تعداد واحدها 10 عدد است.قبلا نحوه محاسبه هزینه ها اینگونه بود که مبلغ قبض ها بر اساس تعداد نفرات تقسیم و محاسبه می شد اما اخیرا تصمیم بر این شد که مبلغی به عنوان شارژ ثابت به علاوه ازای هر نفر 50 تومن به عنوان شارژ متغیر اخذ گردد.یکی از ساکنین گفت که این کار شما غیر قانونی است و من زیر بار پرداخت شارژ جدید نمی روم. آیا حرف این فرد درست است و کار غیر قانونی است یا خیر؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر شارژ برای امور نظافت و رسیدگی باشدبر مبنای تعداد واحدها بطور مساوی محاسبه میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانون بر اساس توافق مالکین است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نحوه شارژ ساختمان آیین نامه با ضوابط خاصی ندارد و بهتر است که این طور مسائل با گفتمان حل و فصل شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام این موضوع حالت عرفی دارد و در قانون مبلغ ثابت وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه پرداخت قبض آب و برق مشترک معمولاً براساس تعداد نفرات محاسبه می شود
ولی هزینه تعمیرات ساختمان بر اساس متراژ ساختمان محاسبه و پرداخت می شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام باتوجه به اینکه عرف آپارتمانها به این شکل است کمی توانید جلسه هیات امنا ساختمان تشکیل دهید و تصویب نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توافق نباشد وفق قانون تملک آپارتمان ها

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بر اساس توافق طرفین است معمولاً به عرف مراجعه می شود

یک وکیل :

سلام بر اساس توافقات اخیر باید پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص این موضوع به نسبت مساوی تقسیم می گردد