مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد آسانسور

سلام من در اسفند ٩٦با يه نفر كه شركت نصب آسانسور داره قرارداد نوشتم به مبلغ چهل و چهار میليون كه چهل ميليون بابت آسانسور و چهار تومن بابت نصب همون موقع بيست ميليون پرداختم و مابقی رو تا تيرماه ٩٧ پرداختم كلاً چهل ميلیون گرفته ولی هرروز به بهانه ای كار رو انجام نداده
فقط ريل و درب نصب كرده و مقداری تجهيزات بدون موتور و كابين آورده تو انباری گذاشتم می فرماييد چه كار كنم
شيراز هستم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام با توجه به افزایش فاحش قیمت ها بهترین وسریعترین راه حل موضوع از طریق مسالمت است . در غیر اینصورت ودر صورت تصریح در قرارداد مبنی براینکه تغییرات فاحش قیمت تاثیری در اجرای تعهد نمی نماید حق اقدام به الزام به اجرای تعهد نسبت به موضوع برای شما از طریق مراجع قضائی محفوظ است. موفق باشید