مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید قرارداد آسانسور

با شرکتی قرارداد نصب آسانسور بسته ایم بعداز اتمام نصب نماینده شرکت 5سال است که از گرفتن استاندارد طفره میرود وهر از گاهی مطالبه پول مینماید وبتازگی فهمیدیم چند سال است که شرکت اصلی منحل شده وایشان هرساله برای نگهداری قرارداد با ما میبندد به اتحادیه مراجعه کردیم ایشان گفتند ما نمیتوانیم اورا خلع ید نماییم لطفا بفرمایید چگونه میشود ایشان را خلع ید کرد باسپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.