مشاوره حقوقی رایگان - دست‌ نوشته برای بخشش مهریه در قبال حق طلاق

سلام، همسرم از من می‌خواد یک دست نوشته بدم و مهریه‌ ام رو در قبال حق طلاق ببخشم. اگر من بنویسم مهریه‌ و جلسه‌ی حقوقم رو تنها در قبال گرفتن حق طلاق از ایشان می‌ بخشم کار درستیه؟ نگرانیم از اینه که یک وقت در آینده مشکلی پیش آمد او با برگه به دادگاه مراجعه کند و من نه مهریه داشته باشم و نه حق طلاقم مورد قبول قاضی قرار بگیرد.
ضمن اینکه من به ایشان گفتم برویم دفترخانه رسمی ولی قبول نمی‌کند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید در دفترخانه اسناد رسمی انجام شود