مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری مددجو

با سلام
فرزنم به بیماری اوتیسم از نوع شدید مبتلا و در مرکز شبانه روزی نگهداری میشود و به تازگی از یارانه دولتی بهره مند شده ، بنده بعلاوه شهریه ماهانه
هزینه های جانبی از قبیل هزینه دکتر و دارو، ایزی لایف و غیره را هم پرداخت می کنم، از این ماه یعنی مرداد 1400 مستمری ایشان قطع شده لطفا بفرمایید با این تورم و گرانی چرا
مستمری اندکی که دولت برای مدد جویان واریز میکند باید قطع شود ؟
دردمان را به چه کسی باید بگوییم

باتشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.