مشاوره حقوقی رایگان - شاهد پرونده

سلام و درود
ایا دادگاه شاهد کودک از سن 8 تا 14 سال قبول می کنه یا حتما باید شاهد بزرگ و بالغ باشه ؟
اگه باید فرد بزرگی باشه چند تا شاهد کافیه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
یکی از شرایط شاهد بلوغ. می باشد و شهادت اطفالی را که به سن پانزده سال تمام نرسیده‌اند فقط ممکن است برای مزید اطلاع استماع نمود .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
افراد بالغ و دو مرد و در مواردی کمتر هم میشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تعداد شهود بستکی به موضوع مطرح شده دارد در خصوص سن شاهد در امور کیفری به عنوان مطلع احضار میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شاهد باید عاقل و بالغ و مختار و در امور مالی رشید باشد ، و دو نفر شاهد مرد کافی است
مگر در جرائم ...