مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

باسلام اینجانب مغازه ای رو به یه نفر اجاره دادم ولی مستاجر بعد بیست روز از شروع موعد قرارداد گذاشته رفته و جای پول پیش مغازه یک چک یک ماهه به من داد که اونم برگشت خورد و الان مغازه بیشتر از دو ماه هست که بسته مونده و من بعد دوماه بهش اظهارییه فرستادم ولی ادرسش شناخته نشده حالا میگن باید دادخواست بدم دادگاه که شنیدم خیلی زمانبر هستش میخواستم بدونم سریعترین راه ممکن که بتونم دوباره مغازه رو باز کنم و فسخ قرارداد کنم چه راهی هستش با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام باید قرارداد اجاره شما مطالعه شود و شرایط بررسی گردد. چنانچه در صورت عدم وصول چک یا عدم انجام مفاد اجاره نامه شرط تفاسخ گذاشته باشید که عقد خود به خود منفسخ است و نیاز به حکم فسخ قرارداد از دادگاه نیست اما اگر فسخ در قرارداد پیش بینی شده تنها راه حل شما درخواست فسخ از دادگاه و مطالبه اجاره بها و همچنین پیگیری پرونده چک می باشد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام ابتدا مطالعه قراردادشما ضروریه که از کانال تلگرامی روی شماره همراه بنده می توانید ارسال کنید

یک وکیل

سلام " معمولا در قراردادهای چاپی بنگاههای معاملات ملکی تعیین شده که هر یک از طرفین ( موجر و مستاجر ) با پرداخت یکماه اجاره بها بعنوان جریمه فسخ قرارداد اجاره می توانند بطور یکجانبه و یا تراضی و توافق یکدیگر قرارداد اجاره را فسخ نمایند . اگر حق یکجانبه فسخ ، در قرارداد اجاره برای شما در نظر گرفته شده می توانید برای اثبات و اجرای آن با طرح دعوی در دادگاه محل وقوع ملک اقدام نمائید و اگر این حق برای شما در قرارداد پیش بینی و در نظر گرفته نشده باشد نمی توانید تا پایان مدت قرارداد ، مغازه را تخلیه نمائید مگر ایجاد حق فسخ بابت نپرداختن اجاره بها در مدتی که در قرارداد پیش بینی شده که معمولا بین 10 روز تا یکماه در نظر می گیرند البته اجرای این حق فسخ هم منوط به اثبات آن در محکمه است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام موضوع شما چالشی نیست دستور تخلیه فوری از شورای حل اختلاف محل دریافت دارید
در هر حال متن قرارداد مهم است و موضوع شما نیاز به مشاوره بیشتری دارد برای مشاوره بیشتر می توانید با وکلای دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید.
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.نظر بنده نیز همان نظر جناب گنجی است.یاالله