مشاوره حقوقی رایگان - غبن افحش

باسلام و خسته نباشید. پارسال معامله ملکی انجام دادم به مبلغ 2میلیارد که هر شخص 1ونیم دانگ سهمش بود. بعد از گذشت 7ماه از زمان قولنامه دریافت مبلغ ملک و سند زدن. حالا یکی از شرکا که دارای یک نیم دانگ است (سهمش 500میلیون شده) شکایت کرده که مغبون واقع شده؛ آیا با توجه به سند زدن و دریافت پول و ... دادگاه با توجه به‌ درخواست مغبون که درخواست فسخ کرده؛ معمولا چه حکمی صادر میکنن؟ آیا درخواست فسخ قبول میشه یا اينکه مابه‌ التفاوت رو باید بدم؟ کارشناس دادگستری هم روی ملک نظر داده ملک در آن زمان 700قیمت داشته

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیار غبن جز خیارات فوری است و باید بلافاصله بعد از عقد درخواست فسخ عقد به علت خیار غبن را مطرح کرد ولی با توجه به نظر کارشناس عقد فسخ خواهد شد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود خیار غبن شرایط خاص خودش را دارد و مهم ترین آن فوریت است