مشاوره حقوقی رایگان - ادعای غبن در معامله

باسلام بنده یک باب خانه دوطبقه ونیم دوبلکس داشتم با یک زمین معاوضه کردم و خیارغبن هم ازطرفین ساقط شده به استثنا خیار تدلیس خانه من فقط سقف دوبلکسش شیروانی هستش که درحضورشخص بنگاهی به طرف معامله نشون داده بودم ولی درقولنامه ذکرنکردیم حالابعداز20روزصاحب زمین بهانه میکنه میگه من متوجه شیروانی نشدم مغبون واقع شدم شکایت کرده برای ابطال سند و حالا جلسه اول دادگاه رفتیم قاضی دستورداده یه کارشناس بیادبازدیدکنه ببینه شیروانی هست یانه مگه بنده ادعاکردم که شیروانی نیست ؟اصلانوع کارشناس فرستادنش اشتباهه. به نظرشما نتیجه چه میشود ممنونم جواب بنده روبدهید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

نتبجه‌ بستگی به مفاد قرارداد دارد و توافقات حاصله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه خیار غبن از طرفین ساقط شده اصلا نباید به کارشناس ارجاع می داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پرونده بررسی شود تا مشخص شود دادگاه محترم چه تصمیمی می‌گیرند اما اگر ساقط شده باشد خب نباید ارجاع داده می‌شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تا قبل از پرداخت بدهی اگر سرپرست خانوار باشید تنها حساب یارانه شما قابل مسدودی است و مابقی قابل رفع است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نبازنند برررسی مدارک و مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فسخ به جهت خیار تدلیس باشد ممکن است .
اگر دا‌دخواست فسخ به جهت غبن افحش باشد موضوع به کارشناسی ارجاع میشه تا قیمت واقعی ملک مشخص بشه.