مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک ورثه ای

ما یک منزل ورثه ای داریم که برادرمان بدون هیچ قراردادی سالها در آنجا بود تا اینکه ما در شورا شکایتی مطرح کردیم اینک او ملک را تخلیه کرده ولی به ما تحویل نمی دهد چیکار می شود انجام داد آیا ما میتوانیم برویم و آنجا را بدون دریافت کلید از برادرمان تصرف کنیم.
ضمنا ما رای اصلاحی شورا را به واحد اجرای احکام بردیم و مهلت مقرر آنها تا پایان خرداد بوده که بلاخره چند روز پیش منزل را تخلیه کرده اند.

پاسخ ها :

سولماز خادم عباسی خیابانی

سولماز خادم عباسی خیابانی :

به اجرای شورا درخواست بدهید که طبق حکم تحویل را صورتجلسه نماید.

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود با توجه به اینکه ملک مشاعی است و دیگر برادران در آن سهیم می باشند نمی توانند تحویل شما گردد مگر با موافقت همه ورثه ،در غیر اینصورت درخواست فروش باید بدهید