مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

باسلام یه شاکی پرونده کیفری هستم متهم در دادگاه کیفری دو تبرئه شد و من به دادگاه تجدیدنظر اعتراض کردم امروز سامانه روند کار چک کردم اینو نوشته نسبت به شکایت شما علیه فلانی مبنی بر کلاهبرداری طی شماره مورخ حکم محکومیت صادر شد یعنی چی ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اعتراض شما پذیرفته شده ومتهم محکوم گردیده است

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام رای تجدید نظر به نفع شما صادر گردیده و مورد قبول واقع شده است