مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

باسلام من شاکی پرونده کیفری هستم پرونده در دادگاه کیفری هستند
امروز جلسه دادگاه هستیم بعد جلسه در داخل ثنا اینو نوشته نسبت به شکایت شما علیه فلانی مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر طی شماره مورخ 140/08/23حکم محکومیت صادر شد.
ابلاغیه مورخ 1400/08/23 جهت ابلاغ دادنامه مورخ 1400/08/23 برای دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان تبریز _ دادستان و متهم صادر شد

ابلاغیه شماره مورخ 1400/0823 جهت ابلاغ دادنامه مورخ 1400/08/23 برای شما صادر شد
یعنی چی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به شکایت شما رای بر محکومیت طرف مقابل صادر گردیده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از ثنای خود حکم را ببینید و پرینت بگیرید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام مربوط به دادگاه کیفری دو می باشد که با مراجعه به سامانه ثنا از دادنامه ومتن آن مطلع شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نسبت به شکایت شما رای بر محکومیت طرف مقابل صادر گردیده است