مشاوره حقوقی رایگان - مراحل پرداخت دیه توسط صندوق خسارتهای بدنی

باسلام من یکبار دیگه سوال را مطرح کردم ولی جواب ندادین برادرم در سال 92 درکرج تصادف کرد و طرف متواری شد 2 تا سوال دارم اول اینکه 5 روز پیش رای قطعی از تجدید نظر امده به دادگاه بدوی چقدر زمان میبره اجرای احکام به صندوق نامه بزنه دیه پرداخت شود و دوم اینکه دیه به کدام سال حساب میشود 92 یا سال 1400 حساب میشه ممنون از شما وکلای عزیز بنده خودم ساکن مشهد هستم

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام باید خودتان پس از ارسال پرونده در اجرا پیگیر شوید دیه به نرخ روز حساب و پرداخت می شود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
1. با توجه به تواری مقصر و مسبب حادثه، اجرای احکام در بدو امر با صندوق مکاتبه میکند که بین‌10 تا 15 روز طول می کشد
2. طبق ماده 490 ق.م‌ا، دیه به نرخ روز یا یوم الادا پرداخت می شود.در نتیجه نرخ دیه در سال پرداخت 1400 ملاک است.