مشاوره حقوقی رایگان - دیه از صندوق

با سلام مدت زمان واریز دیه از صندوق چقدر طول میکشد مدارکم رای دادگاه همه چیز تموم شده حتی ازم شماره حساب گرفته اند راننده بیمه نداشته مقصرهم شناخته شده وثیقه گذاشته

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً چون پایان سال است برای اینکه به نرخ روز دیه پرداخت نگردد قبل از پایان سال عملاً واریز خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
ولی به جهت اینکه به نرخ امسال پرداخت بشه تا قبل از تعطیلات پرداخت میشه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تا یک‌ماه واریز نشده حضوری با ارایه مدرک و رای دادگاه درخواست خود را حضوری پیگیری کنید. از طریق کد رهگیری روی درخواست قبلی که از از دفتر خدمات قضایی ارسال کردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا قبل از سال جدید پرداخت میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد