مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در دیوان عدالت

بنده در هشتمین آزمون فراگیر در رشته شغلی که نیروی بومی نیاز داشت و بنده نیز بومی هستم قبول شدم و بنده بعد از اینکه کلیه مدارک مورد نیاز احراز شرایط را تحویل سازمان مربوطه استان دادم و بعد مدتی برا مصاحبه دعوت شدم که رسید دعوت به مصاحبه دارم و به مصاحبه شرکت کردم
حال در نتیجه نهایی اعلامی سنجش در سایت قید شده که بنده غیر بومی هستم که چیزی خلاف واقع است و نمره نهایی من نیز درج نشده و گفته شده که عدم واجد شرایط، از سازمان مربوطه استان پیگیر میشم پاسخگو نیستند که چرا غیر بومی زدن منو و در مورد اینکه که نمره نهایی منو اعلام نمیکنند هم پاسخ گو نیستند در حالی که طبق موارد اعلامی اول احراز شرایط میشود بعد دعوت به مصاحبه
آیا در دیوان عدالت امکان نتیجه گیری هست ؟

پاسخ ها :

آزمون استخدامی دیوان عدالت اداری