مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی

با سلام و احترام اینجانب نیروی شرکتی دستگاه اجرایی هستم و قراردادم با شرکت واسطی برای پرداخت حقوق است در بهمن ماه سال گذشته شرکت آزمون استخدامی برگزار کرد که مجوز هم دارد با تامین اعتبار لیکن بعد از انجام آزمون اولیه و مصاحبه حدودا شش ماه است که از اعلام نتایج نهایی و تعیین تکلیف موضوع مسولین شرکت خوددرای میکنند میخواستم بپرسم با توجه به احتمال استخدام افراد دیگر و لغو آزمون و زمان که دارد سپری میشود امکان انجام کاری وجود دارد ؟ با عنایت به این مطللب که در قانون خدمات کشوری برای اعلام نتایج آزمونهای استخدامی زمان تعیین شده است متشکرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شما جنبه حقوقی ندارد ومربوط به روابط درون سازمانی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .سوال شما جنبه حقوقی ندارد ومربوط به روابط درون سازمانی است