مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی

با سلام
بنده در تاریخ 19 مردا ساعت 11:30 شب در میدان با یک ماشین 207 تصادف کردم ، افسر به علت نقض ماده 137 بند پ بنده رو مقصر اعلام کردن و گفتن که چراغ های خطر هر دو زرد بوده و بنده حق تقدم رو رعایت نکردم
بیمه همه خسارت رو به ماشین روبرویی پرداخت میکنه ، ولی به علت صفر بودن ماشین تقاضای افت قیمت دارد.
بعد از چند روز که از محل تصادف عبور میکردم ، دیدم چراغ خطر ایشون قرمز بوده که با سرعت زیادی هم وارد میدون شده ، الان میتونم نسبت به کروکی اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

ذبیح اله ذوالفقاری

جناب آقای ذبیح اله ذوالفقاری :

سلام ،بله میتوانید درخواست ارجاع امر به کارشناس کنید ،کروکی ومتصدی ترسیم کروکی کاردان،وضابط محسوب است وکارشناس نیست 09121799773