مشاوره حقوقی رایگان - ساخت زمین

با سلام سال گذشته قطعه زمینی در شهرستان خریداری نمودم بعد متوجه شدم که در طرح میباشد (آموزش و پرورش یا ورزشی) اکنون میخواهم آن را بسازم یا اینکه ارگان مربوط آن را از من بخرد به من گفتند که می‌توانم از آن سازمان شکایت کنم که تکلیف ما را روشن کند یا اجازه ساخت دهد یا از ما بخرد و یا تبدیل کند از شما خواهش میکنم که من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اینکه شهرداری برای یک زمین ، پروانه ساخت صادر نماید باید
کاربری زمین ، مسکونی باشد . کاربری زمین شما
، کاربری خدماتی میباشد شما باید ابتدا به شهرداری درخواست تغییر کاربری را بدهید و در صورت موافقت شهرداری
هزینه تغییر کاربری را پرداخت نمایید. و سپس درخواست صدور پروانه ساخت را. بدهید و ...
اگر در قرارداد ، زمین را به عنوان زمین مسکونی ، به شما فروخته باشند شما می توانید شکایت
نمایید و ...
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

اگر مطلع بودید که طرح آموزش بوده که نمیتوانید موضوع را فسخ کنید اگر تمایل دارید باید مراجعه کنیدشهرداری ابتدا مشخص کنید بعد دعوی متناسب طرح نمایید