مشاوره حقوقی رایگان - ساختمان

سلام من ماهانه مبلغی رو بابت پس انداز ساختمان واریز میکردم علاوه بر شارژ الان واحد رو فروختم تکلیف پول پس انداز شده سهم من چی میشه با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که پس انداز بعمل امده بنام شخص شما باشد می توانیدمطالبه ودریافت کنید اما در صورتی که پس انداز صورت گرفته جزء امتیازات ساختمان محسوب می گردد ودر مبایعه نامه فروش ساختمان , فروش امتیازات نیز مد نظر وتصریح شده باشد وهردو طرف درهنگام معامله واقف به موضوع بوده باشد ممکن است متعلق به خریدار گردد .موفق باشید