مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

باسلام و احترام ما صاحب آپارتمان چهل و دو واحدی هستیم که بیست و دو پارکینگ دارد، دارای درب مجزا برای عبور و مرور در ضمن درب مجزای با ریموت برای خودرو - موضوع سوال: یکی از همسایه با اشتباه شرکت سازنده تصور میکرد پارکینگ دارد و از هیات مدیره ریموت دریافت کرد بعد از متوجه شدن مورد از ایشان خواستار برگرداندن ریموت شدیم ایشان با سرسختی تمام بعد از سه ماه ریموت را عودت دادند در چند روز گذشته متوجه تردد ایشان با خودرو و ریموت دیگری که بدون اجازه کپی کردند شدیم که ایشان با وقاهت تمام خود را مجاز به استفاده از ریموت میدانند بنده بعنوان مدیر ساختمان چه بکنم. با سپاس

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از شورای حل اختلاف از ایشان شکایت شود.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
محل ورود وخروج پارکینگ جزء مشاعات ساختمان میباشد و بهتر است بدانید که رفت و آمد از ورودی پارکینگ، حق همه افراد ساکن ساختمان، حتی کسانی که پارکینگ ندارند، هم هست، زیرا با این‌که طبق قانون تملک آپارتمان‌ها، پارکینگ متعلق به یک شخص و این موضوع در سند خانه نیز آمده است، اما فضای اطراف آن جزو مشاعات یا همان قسمت‌های مشترک ساختمان است و با این‌که این فضا به مالک تعلق دارد، نمی‌تواند باقی ساکنان ساختمان را از ورود به پارکینگ یا عبور و مرور در آن منع کند ولی در صورتیکه ایجاد مزاحمت برای صاحبان پارکینگ و مانع استفاده و انتفاع آنان گردد میتوانید از وی شکایت نمایید .