مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ شخصی

با سلام
اینجانب مدیر ساختمان 9 واحدی با وجود یک کنتور آب و هزینه مشترک آب ، آب پس از خروج از کنتور وارد یک مخزن شده و پس از آن با استفاده از پمپ 2 اسب به واحدها پمپاژ خواهد شد ولی یکی از ساکنین میگوید من و خانم سرکار هستیم و آب زیاد مصرف نمیکنیم و نیز نمیخواهد در هزینه تعمیر پمپ و مشکلات آب ساختمان سهیم باشد لذا خواهان نصب پمپ شخصی می باشد خواهشمندم با ذکر ماده قانونی موافقت و یا عدم موافقت در نصب پمپ شخصی را ذکر کنید

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر اکثر اعضاء تصمیم گرفته اند آن یک واحد هم باید سهمش را بپردازد، اگر نپرداخت از طریق شورای حل اختلاف می تونید اقدام کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت نصب پمپ شخصی و موافقت بقیه عدم پرداخت هزینه های پمپ اشکال ندارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باتوجه با قانون مشاعات در قانون تملک آپارتمان ، به نظر میرسد که این یک استفاده نامتعارف است و لی درصورتیکه رضایت صددرصدی مالکین را اخذ نماید اشکالی ندارد . در غیر این صورت نمیتواند . در قانون تملک آپارتمان میگوید هزینه مشاعات هر مالک نسبت به متراژ آپارتمان او مشخص میشود نه نسبت به استفاده و میزان استفاده از مشاعات .