مشاوره حقوقی رایگان - توهین تهدید و ضرب و جرح

بعلت توهین و تهدید و ضرب و جرح عمدی دخترم بوسیله دامادم شکایت کردیم و مدارک پزشک قانونی 2 برگه و صورتجلسه پلیس 110 رو پرونده دادیم اما شعبه دادیاری منع صادر و پرونده مختومه شد چرا ؟

پاسخ ها :

آمنه فردی ترکمانی

سرکار خانم آمنه فردی ترکمانی :

سلام وقوع جرم بایستی از طریق ادله اثبات کیفری برای قاضی احراز شود
از جمله اینکه متهم اقرار نمائد یا شهادت شهود شاکی برای اثبات ادعای خود
بررسی دقیق موضوع مستلزم مطالعه پرونده و قرار صادره از دادسراست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید متن قرار دادسرا مطالعه تا استدلال دادیار مورد بررسی قرار گیرد ولیکن در کل میتوانید نسبت به قرار صادره ظرف ده روز اعتراص نمایید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام . در جرم توهین و تهدید نیاز به شاهد برای اثبات هست و در خصوص ضرب و جرح می بایست انتساب صدمه بدنی دخترتون رو به اقدام دامادتون اثبات می کردید ، در هر صورت دفاعیات شما خوب نبوده ولی ده روز حق اعتراض دارید