مشاوره حقوقی رایگان - هتک حرمت و افترا

خانمی هستم که در هنگام مراجعه جهت تعویض جنس فروخته شده به مغازه موبایلی مراجعه کردم فروشنده با امتناع از رسیدگی شروع به فحاشی و بی احترامی کرد بنده جنس خریداری شده را برداشتم و از مغازه بیرون آمدم به دنبال من آمد و با گذاشتن جنس مغازه اش در کیف من ادعای دزدی را مطرح کرد و من را در ملا عام به شدت در آغوش گرفت و فریاد میزد دزد ، هر چه فریاد میزدم بدتر میکرد و با تقلا موفق شدم از دستش خارج شوم اما بزور مرا به داخل مغازه برد و به پلیس زنگ زد پدرش هم به او کمک کرد و در مغازه من را مورد فحاشی قرار دادند با توجه به اینکه بنده شخص محلی و معتبر و فرهنگی هستم چگونه باید اثبات کنم افترا زده اند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به اتهام فحاشی وتوهین وافترا علیه انها شکایت خودرا طرح نماییدواستناد کنید به تحقیقات محلی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
از دوربین های مدار بسته و شهادت شهود استفاده نمایید

حیدر تری زنگنه

حیدر تری زنگنه :

استان :

09163177985 جهت مشاوره در واتساپ پیام بگذارید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

طرح شکواییه تحت عنوان افترا. توهین و فحاشی. شهادت شهود گزارش110

نفيسه صادقی

سرکار خانم نفيسه صادقی :

سلام بله شما با استناد به شهادت شهود و فیلم دوربین مدار بسته میتوانید ادعای خود را ثابت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است حتما با یک وکیل مشورت نمایید