مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت فرزند از مادر

با سلام، همسر بنده دادخواست طلاق داده و ما یک فرزند دوساله پسر داریم، با توجه به شغل خانمم که دندانپزشک هستن و صبح مسئول فنی کلینیک هست و عملا صبح ها شنبه تا چهارشنبه از ساعت نه صبح تا دوازده نیست و فرزندم صبح پیش پرستار هست و بعد از ظهر ها از ساعت پنج تا هشت شب مطب شخصی خود هست و فرزندم نزد خاله و ... هست آیا میشه به این دلیل که مادر حضور چندانی ندارد و بنده هم نمی‌خوام فرزندم تحت این شرایط بزرگ شود حضانت فرزندم را بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با وجود ادله کافی امکان سلب حضانت هست ولی دلیل شما کافی نیست و حضانت تا 7 سالگی با مادر است

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

درود
حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است شما خواسته خود را مطرح کنید در نهایت دادگاه مصلحت طفل را در نظر می گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حضانت را به شما نیز بدهند مجبور هستید که بچه را جهت نگهداری به کس دیگری بسپارید.
به هرحال می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام دلایل شما کافی نیست با اینحال بستگی به نظر دادگاه دارد

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام حضانت تا 7 سالگی با مادر است و ممکنه دادخواست شما رد شود چون دلایل جهت اثبات کافی نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست خود را مطرح نمایید و سپس بتوانید ادعای خود را در دادگاه با دلیل و مدارک اثبات نمایید حال اگر قاضی ، به مصلحت طفل بداند امکان دارد حضانت فرزند را به شما بدهد و ...