مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن فرزندم

باسلام وخسته نباشید
فرزندم که پسر 2ساله است و نزد مادرش می‌باشد و چهارماه قبل به درخواست مادرش طلاق توافقی گرفتیم حضانت فرزند را تا هفت سالگی به مادرش دادم اما الان نمیزاره فرزندم را ببینم و سلامت فرزندم پرخطر است چون ایشان فرزندمو گذاشته با دوتا سگ بازی می‌کنه که حتی دست بهشون میزنه ترسم از آن است که این سگها اگه فرزندمو بگیرن یا فرزندم مریض شود چه کنم فیلمشو گذاشته تو وضعیت واتساپ که من ذخیره کردم آیا میتونم فرزندمو که سلامتش در خطر است بگیرم ممنون میشم از راهنمایی تون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .حضانت تا 7سالگی با مادر است اما ملاقات را نمی تواند مانع شود می توانید دادخواست ملاقات دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر . با توجه به واگذاری حق حضانت به مادر طی طلاق توافقی نمی‌توان سلب حضانت کرد. ولیکن می توانید دادخواست ملاقات بدهید.
با یک فیلم چند دقیقه ای جلو دوربین برای بازی ،سلامت فرزند به خطر نمی افتد. ایشان هم مادر هستند و سلامت بچه برایشان مهم است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حضانت تا 7 سالگی با مادر اما می توانید عدم صلاحیت ایشان را اثبات نمایید

یک وکیل

شنا دادخواست سلب حضانت مطرح کنید تشخیص حضانت بستگی به مصلحت طفل داره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت تا 7ستلگی با مادر است دادخواست ملاقات فرزند بدهید.
درخواست دستور موقت بدید جهت ملاقات

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دادگاه در این خصوص اقدام کنید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.
اما تشخیص با دادگاه است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حضانت را به ایشان دادید باید قانونا دادخواست سلب حضانت بدهید و با ادله محکمه پسند ثابت کنید ایشان صلاحیت ندارند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید دادخواست ملاقات و دستور موقت تقدیم نمایید